Bericht schrijven >

  Hoi Anne,

De jongens zijn super blij met hun jungle kamer!
Sinds jij bent geweest, slapen ze er elke nacht heel graag..
Voor ons volgende project gaan we je zeker weer vragen!
Gr.Angela,Michel, Dani & Ryan

Angela van Opzeeland
  Lieve Anne,

Iedereen in de familie is gek op de muurschildering die je voor Jasper hebt gemaakt! Ik hoop dat hij zich snel realiseert hoe fantastisch zijn kamertje is dankzij jou.
We hebben het contact voorafgaand aan het schilderen ook als heel prettig ervaren. Al onze wensen heb je weten te realiseren, top!

Groetjes familie de Boer


Amber, Marco en Jasper
  Anne heeft bij ons een super mooie muurschildering gemaakt!!
Elke avond als me zoontje naar bed toe ga roept hij: mevrouw gemaakt.. mooi!!
Hij is er super blij mee!
Heeeel erg bedankt!!

Sandra Van est
hoi Anne vanochtend de workshop bij jou gedaan op Dubbelmonde, was gezellig en goed, het mooiste vond ik nog dat er van enige dwang wat betreft de schilderingen en de manier waar op het gemaakt moest worden geen sprake was en dat iedereen zijn/haar eigen zin/werk heeft gemaakt met veel plezier en ook je hulp aan mensen die daarom vroegen zoals aan mijn vrouw was goed en ongedwongen.
Goed werk staat er op je site, ik heb ook weleens een kinderkamer gedaan met een voorstelling van Winnie the poeh, helaas voor het digitale tijdperk, zodat ik daar bijna geen fotos van heb. ik zelf maak het meest fantasy werk ook wel op de computer.
het was goed en leuk hoorde ik ook van andere bewoners.
groeten Peter en Mieke

MiekeJiekeJ.W. de Mie-Dingen en Peter de Mie
Hallo Anne,

Heel erg bedankt voor de super stoere jungle muurschildering! Bart zegt elke ochtend als hij wakker wordt "Mooi" we zijn er heel erg blij mee!
Voor de volgende kamer laten we het zeker weer door jou doen!

Groetjes Monique en Bart x

Bart
Vandaag de Digiart ontvangen van mijn 2 sphynx katjes en wat zijn ze ontzettend gaaf geworden zeg! ik kan echt niet wachten om ze een mooi plekje in huis te geven en der heerlijk naar te kunnen kijken.

Anne super bedanktm tot de volgende opdracht!

Bo
Een digiart laten maken van mijn kat Jimi en daarnaast nog wat kaartjes besteld via de webshop. Het ging allemaal super! Kaartjes waren zeer snel geleverd. De digiart werd aangepast naar je wensen. Heel heel tevreden en kom zeker terug!

Charlotte
Gisteren mijn bestelling binnen gekregen, kaarten van mijn twee katten. Ze zijn super mooi geworden! Je nam de tijd en moeite om wat te doen met mijn wensen en ben heel blij met het eindresultaat! Ook de levering ging heel snel. Ze krijgen een mooi plekje in huis! Nogmaals bedankt Anne!

Laura / @lausje040
Hoi Anne

Even jou bedanken voor de free printable van het hertje....
bedankt...ik maak snel een foto voor je!
19marijke72

marijke
Hoi Anne,

Ik volg je op instagram. Heb je slinger opgehangen en zal er een foto van posten. onwijs mooie dingen heb je hier! ik ga je zeker in de gaten houden.

heel veel succes

liefs germa berkhof

germa berkhof


Bericht schrijven >